Medlemskap i Trondheim Havfiskeklubb koster kr. 400,- pr år for herre/dame/senior (fra 60 år), og kr 200,- for junior (12-18 år).  Som medlem har du anledning til å delta i Norgescupen som arrangeres i regi av Norges havfiskeforbund (NHF).
Trondheim havfiskeklubb har klubbturer ca én gang i måneden. Vi arrangerer også medlemsmøter, og årsfest med premieutdeling.  Detaljer finner du på vår terminliste.

Vi har turer på sjøisen, med båt i Trondheimsfjorden og turer til svært fiskerike områder på Trøndelagskysten. Effektiv fisketid er 5 timer, og du kan ta med egenfisket fangst hjem. Ved turer utenfor Trondheim arrangerer vi felles bespisning og innkvartering og har et trivelig sosialt miljø. Du får også en rekke tilbud om å delta på fiskekonkurranser rundt omkring langs Norges langstrakte kyst. Noen av klubbens medlemmer deltar i Norgescup og Norgesmesterskap hvert år.  

I Trondheim Havfiskeklubb er det utfordringer for alle, fra nybegynnere til aktive konkurransefiskere. Klubbens medlemmer innehar mye kompetanse rundt sportsfiske, og vi deler den gjerne med andre klubbmedlemmer. Våre medlemsmøter er et godt sted for å lære nytt og dele av egen kompetanse.

Vi har egne fiskeregler, og forholder oss til gjeldende minstemål fastsatt av Fiskeridirektoratet.